Bengkel SEO
Malaysia

Bagaimana Search Engine Optimization akan meningkatkan jumlah pelawat dan memberikan laman web tarikan atau halaman web anda dengan memperoleh peringkat tinggi pada halaman enjin carian melalui hasil carian semulajadi atau tidak dibayar (organik).

Bengkel Pemasaran Facebook Malaysia 

Anda akan mampu mengoptimumkan iklan Facebook anda untuk meningkatkan conversion dan mengurangkan kos. Anda boleh mencipta dan menggunakan setiap jenis iklan Facebook. Anda boleh mengembangkan bilangan likes dan penglibatan post di Facebook page anda. Anda boleh mencari pelanggan baru yang akan membantu meningkatkan jenama anda melalui pemasaran sosial.

Bengkel Google Adwords Malaysia

Pelajari bagaimana Google Adwords membantu anda membuka dan menetapkan akaun adwords anda, memilih kata kunci terbaik, menulis ad copy yang efektif, dan jejak dan mengoptimumkan prestasi iklan anda. Pelajari juga cara untuk memanfaatkan bajet iklan anda sepenuhnya dan memaksimumkan matlamat pemasaran adwords anda.

Bengkel WordPress
Malaysia

Pelajari cara membina laman web melalui WordPress. Anda akan pelajari cara memasang WordPress dan sesuaikannya untuk SEO, reka tema WordPress, bina laman web korporate atau e-commerce, terbitkan gambar dan artikel menggunakan Sistem Pengurusan Content WordPress.

Bengkel eCommerce Training Malaysia

Memahami konsep e-commerce serta mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk membinanya.

Bengkel Media Sosial Malaysia

Pelajari bagaimana untuk peroleh trafik menerusi pelbagai platform media sosial untuk meningkatkan kesedaran jenama, produk, atau perkhidmatan. Ia juga merangkumi laman web rangkaian sosial, berita sosial, video dan blog.

Bengkel Linkedin Malaysia

Pelajari bagaimana untuk mendapatkan Profil LinkedIn yang hebat yang akan membawa anda lebih banyak prospek dan perniagaan dari LinkedIn, serta beberapa strategi baru untuk mendapatkan lebih banyak perniagaan dari LinkedIn dengan kursus ini.

Bengkel Pemasaran Digital Malaysia

Bengkel ini dirangka untuk usahawan yang sibuk dan inginkan hasil yang pantas di internet. Setiap modul latihan akan memberikan anda panduan dan arahan yang mudah untuk diikuti dan growth hack perniagaan anda menggunakan pemasaran digital.
Free WordPress Themes